workshops

photo+escape.jpgSamen met fotograaf Nils Schoonhoven heb ik de workshop- en cursuswebsite 'Photo Escape.nl' ontwikkeld. Het aanbod op deze site is gericht op enthousiaste amateur-fotografen die hun fotografische kennis en techniek willen uitbreiden en verbeteren.

Met een ruim aanbod in workshops en cursussen proberen zij de beginnende en gevorderde fotograaf op weg te helpen. Het aanbod bestaat o.a. uit: de cursussen fotografie basis & fotografie vervolg en diverse portretfotografie workshops. Bekijk hier het aanbod van alle workshops en cursussen.

Bij de Photo Escape-lessen wordt uitgebreid ingegaan op de theoretische kant van fotografie, maar wordt de nadruk gelegd op het fotograferen zelf. Photo Escape staat voor Educatie en Inspiratie. Tijdens de praktijkdagen en avonden worden de cursisten persoonlijk begeleid bij het uitvoeren van diverse fotografische opdrachten. Dit zijn niet alleen heel gezellige dagen, maar er wordt ook veel praktische ervaring opgedaan.

De docenten van Photo Escape.nl zijn buiten het reguliere workshop- en cursusaanbod ook in te huren voor privé lessen. Wil jij één-op-één leren werken met Photoshop of juist een hele dag begeleid in een studio aan de slag? Photo Escape.nl kan naar aanleiding van jouw aanvraag een persoonlijke offerte samenstellen.

Nils en ik zijn als fotograaf geregeld actief in de corporate wereld en bieden als docent ook workshops en trainingen voor bedrijven aan. Ook kunnen zij voor een groep van minimaal 5 deelnemers een speciale workshop of cursus op een locatie naar keuze aanbieden.

Voor de feestdagen heeft Photo Escape.nl een speciale aanbieding: de Photo Escape Cadeaubon, een echt origineel cadeau voor elke foto-enthousiast! Hiermee geef je een workshop of cursus cadeau. Van portret- tot nachtfotografie en van beeldbewerking tot fotograferen onderwater. En gaat een gehele cursus boven het cadeaubudget? Bepaal makkelijk zelf welk bedrag je wilt geven!

Naast haar educatieve kant heeft Photo Escape.nl ook veel interactieve links naar smaakmakende fotobladen en blijf je op de hoogte van nieuwtjes uit de fotografie wereld.

Graag nodig ik je uit om een kijkje te komen nemen op deze nieuwe website!