top of page

Goodbye 2020, Hello 2021!

Bijgewerkt op: 4 jan. 2021Een nieuw jaar en ook een nieuwe website. Tijdens de eerste lockdown was ik er eigenlijk al aan begonnen, maar met de kids thuis en diverse werkopdrachten, had ik hem nog niet afgemaakt. Eind 2020, tijdens onze tweede lockdown, moest ik toch echt aan de bak. Mijn oude site draaide op Flash en is ooit ontworpen door iemand die er veel meer verstand van heeft dan ik. Bovendien houdt Adobe op met het ondersteunen van Flash en daarbij zag de layout er op een mobiel device niet heel flitsend uit.


Via Wix dus een nieuwe website om mijn fotografie en videowerk te laten zien. Handige bonus optie is dit blog, waar ik de komende tijd wat meer 'background information' kan geven over de leuke opdrachten waar ik aan werk. Kijkplezier op de nieuwe site en hopelijk tot horens!

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Corona

Comments


bottom of page